Полицията прекъсна тайно парти в София. Акцията се случва само три

...
Полицията прекъсна тайно парти в София. Акцията се случва само три
Коментари Харесай

Тайно парти и барикади в София

Полицията прекъсна скрито празненство в София. Акцията се случва единствено три дни преди отварянето на всички заведения в страната от 1 март.

По сигнал на Би Ти Ви,  в столичен ресторант полицията открива повече от 40 души, които са се събрали в петък вечер в нарушаване на Коронавирус ограниченията.

След указания на защитата – скъпите коли паркират и клиентите влизат през задния вход.

Охранителите декларират пред камерата, че колите са на хора, които живеят в близката кооперация, и притежателите не са посетители на ресторанта. Заради плътните черни пердета по нищо не проличава, че заведението работи.

От полицията обаче се отзовават незабавно - 3 микробуса и голям брой униформени чиновници завардват всички входове.

Няколко часа по-късно, към този момент след среднощ, барикадиралите се хора от тайното празненство към този момент желаят да си тръгнат.

12 души съумяват да си тръгнат, само че на множеството са формирани актове за неспазване на ограниченията. А Икономическа полиция стартира инспекция на заведението.

Оказва се, че негов притежател е Симеон Щерев-младши, наследник на именития треньор по битка Симеон Щерев. Засега той отхвърля коментар, само че малкия екран му е отправила покана за изявление, в което да изложи гледната си точка по проблема.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР